Matematik

Sinusrelation. hvordan får jeg c til at stå alene

23. september 2019 af hq02 - Niveau: B-niveau

Hej, et simpelt spørgsmål

Skal få c til at stå alene i følgende formel Sin(B)/b=Sin(C)/c

har prøvet at lave den om således: c=Sin(C)*Sin(B)/b, men får altid tal der starter med 0 komma et eller andet, og det giver ik mening.

Gør jeg det rigtigt? eller er der en anden måde man isolerere c på?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2019 af StoreNord

\frac{Sin(B)}{b}=\frac{Sin(C)}{c}               gang først over kryds.
Divider så med  Sin(B) på begge sider.


Svar #2
23. september 2019 af hq02

er det så: c= Sin(C) /(sin(B)/b)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2019 af StoreNord

 c \cdot Sin(B)=b \cdot Sin(C)    Dividèr så med  Sin(B) på begge sider.


Skriv et svar til: Sinusrelation. hvordan får jeg c til at stå alene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.