Matematik

Funktion

25. september 2019 af SofieHoffland - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave? 

Undersøg denne påstand: 

Når x vokser med 2, vokser f(x) med 6. 

Kom gerne med et eksempel hvis det er muligt så jeg forstår bedre. 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af peter lind

Det kommer jo an på funktionen.


Svar #2
25. september 2019 af SofieHoffland

Funktionen er f(x)=2x+6


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2019 af peter lind

det stemmer  ikke med resutatet 6

f(x+2) = ?

f(x+2)-f(x) = ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2019 af mathon

\small f(x)=3x+b


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.