Matematik

LIGNING

26. september 2019 af Lærer123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

nogle der kan løse disse to, da jeg har svært ved det?

(9+x)/x =4x+1 og (x2+x-6)/x-2)=x


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2019 af peter lind

Gang med x på begge x på begge sider af ulighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2019 af Eksperimentalfysikeren

Jeg formoder, at (x2+x-6)/x-2)=x skulle være (x2+x-6)/(x-2)=x

I så fald ganger du på begge sider af lighedstegnet med (x-2).


Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.