Matematik

Hvordan bestemmer jeg u(3,4)?

01. oktober 2019 af martinier - Niveau: A-niveau

Hejsa har fået nedenstående opgave(se vedhæftet fil). Og men ved ikke hvordan jeg skal løse den første del (altså bestem u(3.4))

Nogen der lige kan forklare det?

Vedhæftet fil: Opgave 3.8.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2019 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} U(3.4)=3.988\cdot\left ( \left ( \frac{3.4}{3.4} \right )^{12}-\left ( \frac{3.4}{3.4} \right )^6 \right )=0 \end{array}

\small 1^x=1\quad \textup{uanset x}


Skriv et svar til: Hvordan bestemmer jeg u(3,4)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.