Matematik

Hjæælp... hvordan er det denne opgave skal løses.

01. oktober 2019 af martinier - Niveau: A-niveau

Hejsa. Har fået nedenstående opgave (se vedhæftet fil) men ved ikke hvordan den skal løses. Nogen der lige kan forklare det?

Vedhæftet fil: Opgave 3.3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2019 af swpply (Slettet)

Arealet imellem de to grafer f og g er givet ved

                                                 \begin{align*} A &= \int_0^2(f-g)(x)\,dx \\ &= \int_0^2f(x)\,dx - \int_0^2g(x)\,dx \\ &= F(2)-F(0) - \big(G(2)-G(0)\big) \\ &= 66 - 36 - \big(-62-(-34)\big) \\ &= 58 \end{align*}

hvor den anden lighed er gyldig ved linearitet af integrations operationen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: Hjæælp... hvordan er det denne opgave skal løses.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.