Matematik

Bevis, ud fra definitionen under punkt 2 i teoridelen, én af sætningerne (kun én, vælg selv!)

01. oktober 2019 af TinaS1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bevis ud fra definitionen under punkt 2 i teoridelen en af sætningerne(kun en, valg selv)

f(x) = x^2 => f'(x) = 2x

g(x) = ax + b => g'(x) = a


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af Eksperimentalfysikeren

Hvad står der u der punkt 2?


Svar #2
01. oktober 2019 af TinaS1 (Slettet)

der står differentialkvotient


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. oktober 2019 af Eksperimentalfysikeren

Der må stå meget mere.


Skriv et svar til: Bevis, ud fra definitionen under punkt 2 i teoridelen, én af sætningerne (kun én, vælg selv!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.