Matematik

Kan jeg få et facit på den her, så jeg selv kan prøve mig frem

01. oktober 2019 af Lektierneskonge - Niveau: B-niveau

.. Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af AMelev

                
a) \vec{a}_{\vec{b}}=\binom{\frac{88}{5}}{\frac{-44}{5}}

b) |\vec{a}|=|\vec{b}|\Leftrightarrow t = 7 eller t = -19/3


Skriv et svar til: Kan jeg få et facit på den her, så jeg selv kan prøve mig frem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.