Matematik

GRAFISK VÆKSTHASTIGHED???

02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan aflæser jeg en formel for denne graf? PLEASE GIV MIG SVARET OG HVORDAN MAN GØR for jeg er lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af SuneChr

Læg en lineal som tangent i (10 , 500),
Aflæs/beregn hældningskoefficienten* for tangenten.
____________
*   Er lig med væksten af individer pr. døgn (i omegnen af døgn nr. 10)
 


Svar #2
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#1

Læg en lineal som tangent i (10 , 500),
Aflæs/beregn hældningskoefficienten* for tangenten.
____________
*   Er lig med væksten af individer pr. døgn (i omegnen af døgn nr. 10)
 

kan du ikke hjælpe? jeg forstår det ikke. har siddet med den i 3 timer nu...


Svar #3
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#1

Læg en lineal som tangent i (10 , 500),
Aflæs/beregn hældningskoefficienten* for tangenten.
____________
*   Er lig med væksten af individer pr. døgn (i omegnen af døgn nr. 10)
 

Hvordan beregner jeg hældningskoefficienten?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2019 af SuneChr

.SP 021020192256.JPG

Vedhæftet fil:SP 021020192256.JPG

Svar #5
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

Kan jeg ikke bruge formlem for tangentligningen?


Svar #6
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#4

.SP 021020192256.JPG

er det så N'(10)=100? og hvad er konklusion


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2019 af Bibo53

a=\frac{\Delta y}{\Delta x}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}


Svar #8
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#7

a=\frac{\Delta y}{\Delta x}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

tak. men jeg kender kun et koordinat (10,500)?


Svar #9
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

s


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. oktober 2019 af SuneChr

Genlæs # 1 *
Hældningskoefficienten er lig med  y-differencen divideret med x-differencen..
Derfor bliver hældningskoefficienten 500/(10 - 5). Vi kunne også have valgt en anden ensvinklet
trekant end den viste. Kvotienten forbliver den samme.


Svar #11
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#10

Genlæs # 1 *
Hældningskoefficienten er lig med  y-differencen divideret med x-differencen..
Derfor bliver hældningskoefficienten 500/(10 - 5). Vi kunne også have valgt en anden ensvinklet
trekant end den viste. Kvotienten forbliver den samme.

Tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. oktober 2019 af SuneChr

Ja,   N'(10) = 100
og betyder væksten af individer pr. døgn. 


Svar #13
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#12

Ja,   N'(10) = 100
og betyder væksten af individer pr. døgn. 

tak


Svar #14
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

Kan du også hjælpe med den her? 

Facit siger =2, men hvis jeg gør hvad du siger vil det være 50/2=25?


Svar #15
02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#12

Ja,   N'(10) = 100
og betyder væksten af individer pr. døgn. 

kan du tjekke spørgsmål ovenfor


Brugbart svar (0)

Svar #16
03. oktober 2019 af SuneChr

Så vidt jeg kan udmåle på skærmen, går tangenten gennem (5,5 ; 0) og (8 , 50)
Hældn.koeff. er da  \frac{50-0}{8-5,5}=20
Der må være trykfejl i facitlisten. Facit ikke 2 men 20.


Skriv et svar til: GRAFISK VÆKSTHASTIGHED???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.