Matematik

MATEMATIK ANDENGRADSPOLYNOMIOM

03. oktober 2019 af jacknack - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe med disse to andengradspolynomier opgaver - vigtigt!

Vedhæftet fil: mat andengrads.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2019 af peter lind

a) se formel 82 side 17 i din formelsamling

b) udregn g(0) d.v.s. du indsætter 0 på x's plads i g(x)

dernæst sætter du den værdi du har udregnet ovenfor ind på x's plads i f(x) og udregner


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2019 af mathon

       \small \begin{array}{llllr} a)&f(x)=3x^2+12x+2&=&3(x-(-2))^2+(-10)&\textup{sammenlignet med}\\\\ &f(x)=ax^2+bx+c&=&a(x-\left ( \frac{-b}{2a} \right ))^2+\left ( \frac{-d}{4a} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: MATEMATIK ANDENGRADSPOLYNOMIOM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.