Matematik

Opgave med differentialkvotienten

04. oktober 2019 af Mille9032 - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en opgave at jeg skal angive i hvert af tilfældene et udtryk for differentialkvotienten udtrykt ved x0 og man skal ikke bruge tretrinsreglen.

a) f(x) = 5x − 1.

b) g(x) = 7x^2 − 2x + 3

c) h(x) = 12 − 3x

Håber I kan hjælpe, på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2019 af peter lind

se formel 133 side 24 i din frmelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2019 af AMelev

fx b) g'(x) = 7·2x - 2= 14x  - 2, så g '(x0) = 14x0 -2 


Skriv et svar til: Opgave med differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.