Matematik

Hvordan ser denne funktion ud?

09. oktober 2019 af Emilloo (Slettet) - Niveau: C-niveau

\text{Hvis jeg skulle tegne denne funktion i en graf, hvordan ville den s\aa \, se ud?} \\ f(x)=\sqrt{x} \quad , \quad x \geq 0 \\ \text{Hvilken metode skulle jeg evt. anvende for selv at tegne den i TI-Inspire?}


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2019 af Mathias7878

Du kan definere din funktion i TI-Nspire i et matematikfelt ved at skrive f(x):=sqrt(x)|x≥0 og så kan du lave et graf-vindue for at tegne funktionen ved at skrive f(x).

Du kan også lade være med at definere funktionen og så skrive f(x)=sqrt(x)|x≥0 i et grafvindue. 

Bemærk, at sqrt bare betyder kvadratrod. 

- - -

 

 


Svar #2
09. oktober 2019 af Emilloo (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Hvordan ser denne funktion ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.