Fysik

Tyngdekraftens arbejde

10. oktober 2019 af Susannehp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal fremlægge følgende opgave, men jeg er ikke helt sikker på hvad der bliver bedt om i opgaven. Skal jeg forklare formlens sammenhæng, eller udlede et bevis?

Og hvordan ville i så bære jer an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{llll} \textup{Bem\ae rk:}&\textup{Arbejde er defineret:}\\\\ &&A=\mathbf{F}\cdot \mathbf{s}=F\cdot s\cdot \cos(v)\\\\ &\textup{her er kraft og vej} \\ &\textup{modsat rettede}\\&\textup{n\aa r h \textbf{\o ges}:}\\&&A=F\cdot \Delta h\cdot \cos(180\degree)=-\left ( F\cdot \Delta h \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Tyngdekraftens arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.