Matematik

matematik

13. oktober 2019 af privat2e (Slettet) - Niveau: B-niveau

forstår ikke helt, kan en forklare


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2019 af Mathias7878

a)

  \small (f+g)(x) = (7x+5+11)(x) = 7x+16

b) Tilsvarende metode men du skal gange de to funktioner sammen (og husk parenteser)!

c) Tilsvarende metode men du skal dividere i stedet.

d) Tilsvarende metode men du skal trække fra i stedet. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2019 af AMelev

#0
Betydning:
(f+g)(x)=f(x)+g(x)
(f\cdot g)(x)=f(x)\cdot g(x)
(\frac{f}{g})(x)=\frac{f(x)}{g(x)}
(g-f)(x)=g(x)-f(x)

Så du skal bare sætte forskrifterne for f og ind og reducere


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.