Matematik

f(x)=4x-1 og g(x)=(4x-1)^(3) , bestem f' og g(0)

20. oktober 2019 af KneeKreeKey - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke hvad der sker, der er gået en matematisk blokade-klap ned for mig og jeg husker intet af differentialregning selvom jeg har afleveret 2 store afleveringer uden fejl for 2 uger siden samt lige genopfrisket pensum. Nogen der kan hjælpe mig?

f(x)=4x-1 og g(x)=(4x-1)^(3) , bestem f' og g(0)


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. oktober 2019 af StoreNord

Nogle af os har det sådan. Hvis man holder pause, glemmer man.


Svar #3
20. oktober 2019 af KneeKreeKey

Tak for hjælpen Meppo.

Og StoreNord, det skræmmer mig sgu lidt at der er så store udsving i hhv min hukommelse samt kognitive performance. Nogle dage er jeg knivskarp, husker og forstår alt hvad jeg læser og andre dage glemmer jeg fuldstændig ALT hvad jeg har repeteret og forstået.

Kunne jeg i det mindste ikke bare have en relativt steady baseline fremfor den ene dag være fuldstændig retarderet og så højt fungerende andre dage. Jeg frygter for min eksamen samt fremtidige karrieremuligheder pga dette


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. oktober 2019 af Meppo

Alt i orden, KneeKreeKey.

Jeg kender det udmærket fra mig selv faktisk. Nogle dage kan man sagtens have en off-dag og glemme ting.


Skriv et svar til: f(x)=4x-1 og g(x)=(4x-1)^(3) , bestem f' og g(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.