Matematik

Hvordan løser jeg, a, b, c og d? Parabel

24. oktober 2019 af matHTX2021 - Niveau: A-niveau

opgave er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2019 af peter lind

a) Andengradsfunktionens 0 punkter er i 0 og 3,2. Dens toppunkt er i (3,2; 3,8)

b) find f'(0) som er hældningen af tangenten

d) Løs ligningen y(t) = 0


Svar #3
24. oktober 2019 af matHTX2021

Jeg forstår ikke a?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2019 af peter lind

se formel 80 side 17 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2019 af ringstedLC

Parablens toppunkt:

\begin{align*} T &= \left ( \tfrac{B_x-A_x}{2}, 3.8 \right ) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2019 af mathon

             \small \begin{array}{llll} d)&-4.91\cdot {t_1}^2+8.64\cdot t_1=0&t_1>0\\\\ &t_1=1.76\; s \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg, a, b, c og d? Parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.