Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK

24. oktober 2019 af katrinerodberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en venlig sjæl herinde der kan hjælpe mig med denne opgave?:) Vil sætte stor pris på det


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2019 af mathon

                  \small g(f(1))=g(0)=


Svar #2
24. oktober 2019 af katrinerodberg (Slettet)

#1

                  \small g(f(1))=g(0)=

Jeg forstår ikke helt? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(1) &= \;? \\ \end{align*}


Svar #4
24. oktober 2019 af katrinerodberg (Slettet)

@1 er svaret så g(f(1))= g(0)= 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2019 af mathon

#4

              Ja.


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.