Matematik

Matematik hjælp.

27. oktober 2019 af Jakob012 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Hvordan finder man overfladeareal af en kasse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2019 af mathon

                       \small O_{kasse}=2\cdot \left ( L\cdot B+L\cdot H+B\cdot H \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2019 af oppenede

Beregn overflade arealet af hver af de 6 sider, og adder disse.


Skriv et svar til: Matematik hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.