Matematik

anden grads poly

29. oktober 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

har dette 2 grad poly, hvordan ser løsningen ud?

θ=-(1+θ2)/(q+2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2019 af AMelev

Gang med (q + 2) på begge sider, skaf 0 på den enes ide og brug så løsningsformlen.
NB! q ≠ -2


Svar #2
29. oktober 2019 af bokaj123

θ2+(q+2)*θ+1=0


Svar #3
29. oktober 2019 af bokaj123

synes ikke de er så pæne de rødder jeg kommer frem til...  i forhold til løsningen


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2019 af mathon

Reelle rødder
forudsætter:
                             q ≤ -4 ∨ q ≥ 0
og er
                             x = (-(q+2)-√((q+2)2-4))/2

                             x = (-(q+2)+√((q+2)2-4))/2


Svar #5
29. oktober 2019 af bokaj123

og det kan ikke reduceres mere end det?


Skriv et svar til: anden grads poly

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.