Matematik

Lav en graf ud fra oplysningerne

31. oktober 2019 af freyac - Niveau: 9. klasse

Hvordan udregner jeg hvor lange pauserne skal være.

Vedhæftet fil: opg 2.4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af AMelev


Da farten er konstant, vil grafen være en vandret linje linje, bortset fra de perioder, hvor de holder pauser, og farten derfor er 0.

Prøv lige at lægge en pdf-fil med hele opgaven op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

Du har 20Km/t, som er en hældning, og y=tiden, dvs du kan lave en ligning på formen y=ax+b

hvor b=5timer og 20min

og a=20km/t


Skriv et svar til: Lav en graf ud fra oplysningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.