Matematik

Opgave!! hastee

01. november 2019 af Camilladamgaard1 - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe, det haster virkelig


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2019 af janhaa

ja;

y= 11,257x+141,38\\ \\ R^2=0,974


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2019 af sandra000 (Slettet)

Er dette svaret til det første?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2019 af AMelev

Opdater din profil, så uddannelsen passser (STX, HTX, HHX, HF eller ....)
                                      

Sæt x = antal år efter 1998 og y = antal boliger
Lav en ekstra række med x-værdierne

Lav lineær regression på datasættet (x,y)

Da det er en lineær model, vokser y med a hvert år og b angiver startværdien, altså antal boliger i 1998 (iflg. modellen).

2017 er .... år efter 1998. Beregn y, når x = ....

Løs ligningen y = 500 mht. x og overfør den fundne x-værdi til det aktuelle årstal.


Skriv et svar til: Opgave!! hastee

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.