Matematik

Hjælp til ligning

03. november 2019 af ihy - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke finde ud af denne ligning: 1100000 = 40000x + 1432000, fordi mit resultat bliver negativt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{llll} 1100000=40000x+1432000&\textup{divider med 10000}\\\\ 110=4x+143.2\\\\ 4x=110-143.2=-33.2\\\\ x=\frac{-33.2}{4}=-8.3 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.