Fysik

Opgave bølgee

04. november 2019 af Camilladamgaard1

Hej, er  der nogle der kan hjælpe med disse opgaver eller bare nogle af dem?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2019 af peter lind

1) frekvens = antal bølger/tid

 Periode = tid mellem bølgerne

2 og 3  brug at bølgelængde*frekvens = bølgehastighed


Svar #3
04. november 2019 af Camilladamgaard1

jeg forstår ikke helt den første men

2. 400*0.80?

3. 50*1.7?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2019 af peter lind

enheder mangler

2 ja

3 frekvens*1,7m = 50m/s


Skriv et svar til: Opgave bølgee

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.