Matematik

opgave

04. november 2019 af Matt22345 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens jeg har en opgave jeg håber i kan hjælpe mig med 

Jeg har vedhæftet den og håber i kan hjælpe mig 

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2019 af peter lind

formel for linjens ligning kan du slå op i din formelsamling forme 73 og står side 14

Du sætter parameterfremstillingen ind i cirklens ligning og får en ligning i t, som du må løse


Svar #2
04. november 2019 af Matt22345 (Slettet)

Jeg har nu opskrevet en ligning. Jeg fik det til x^2+y^2=2. Jeg ved bare ikke nu hvordan man bestemmer koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem l og cirklen


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2019 af peter lind

Det står i sidste linje i #1


Svar #4
04. november 2019 af Matt22345 (Slettet)

Kan i vise hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2019 af peter lind

x(t) = 3+t

y(t) = ....

Indsæt det på x og y's plads i ligningen


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.