Matematik

En mat opgave

04. november 2019 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg prøver lige igen

Jeg er igang med en opgave men ved ikke hvordan jeg skal lave den:( Kan nogen hjælpe mig med disse opgaver og fortæller mig hvordan jeg skal lave dem? ps jeg siger ikke at I skal lave opgaven til mig men forklare mig hvordan:) fordi tror at I misforstod mit tidligere opslag! (tjek billag) 

Tak på forhånd:)

Vedhæftet fil: matematik.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2019 af peter lind

a) se formelerne  99 og 102 side 19 i din formelsamling

b) g(t) = f(t)/N(t)

c) find minimum for funktionen g(t) Løs ligningen g'(t) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. november 2019 af AMelev

Ad a) Sæt x = antal år efter 1980 og f(x) = antal rygere (mio.).
Oversæt oplysningerne til koordinatsæt for to punkter på grafen. (x1,y1) = (... , ...) og (x2,y2) = (... , ...) og benyt formlerne, som er anvist i #2.
 


Skriv et svar til: En mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.