Matematik

invers funktion

06. november 2019 af fodboldspileren - Niveau: B-niveau

Hej ved ikke helt hvordan jeg skal løse den her opgave

den er vedhæftet 

Håber du kan hjælpe


Svar #1
06. november 2019 af fodboldspileren

HER ER DEN VEDHÆFTET


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af StoreNord

Gå fra y=3 vandret ind til grafen, og derfra ned til x-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2019 af AMelev

                                               

y = f(x) ⇔ f-1(y) = x

At bestemme den inverses funktionsværdi f-1(3) svarer altså til at løse ligningen f(x) =3., jf #2.


Skriv et svar til: invers funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.