Fysik

Brydning opgaver

11. november 2019 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der muligvis nogle som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2019 af peter lind

a og c: Brug sin(i)/sin(b) = n

b) v = 3*109m/s/n


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2019 af Eksperimentalfysikeren

b) v = 3*108m/s/n


Skriv et svar til: Brydning opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.