Matematik

Bestem M's areal - Matematik

13. november 2019 af Joan1209 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa :)

Jeg har lige brug for noget hjælp til en matematik opgave fordi jeg er usikker på hvordan man regner den. Er der nogen der kan hjælpe??

Tak for det :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2019 af janhaa

A_M=\int_{0}^{\ln(4)}(g(x)-h(x))\,dx=4(\ln(4)+\frac{1}{4})-4+\ln(4)-3\\A_M=5\ln(4)-6


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. november 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll} a)\\\textup{sk\ae ring mellem}&\\ \textup{graferne for }g(x)\textup{ og }h(x) &x=\left\{\begin{matrix} 0\\2\ln(2) =\ln(4) \end{matrix}\right.\\\\ \textup{areal}&A_M=\int_{0}^{\ln(4)}(g(x)-h(x))\, \mathrm{d}x\\\\ &A_M=\int_{0}^{\ln(4)}(4-4e^{-x}-e^x+1)\, \mathrm{d}x\\\\ &A_M=\int_{0}^{\ln(4)}(5-4e^{-x}-e^x)\, \mathrm{d}x\\\\ &A_M=\left [5x+4e^{-x}-e^x \right ]_{0}^{\ln(4)}\\\\ &A_M=5\cdot \ln(4)+4\cdot e^{-\ln(4)}-e^{\ln(4)}-\left ( 5\cdot 0+4e^{0}-e^0 \right )\\\\ &A_M=10\cdot \ln(2)+1-4-4+1\\\\ &A_M=10\cdot \ln(2)-6 \end{array}


Skriv et svar til: Bestem M's areal - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.