Matematik

En differentiabel funktion f opfylder følgende: f(-1)=3 og f(2)=-4

14. november 2019 af Barbie1999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har prøvet alt og kan ikke komme videre med denne opgave, nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2019 af Moderatoren

Hvad har du prøvet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2019 af kongen3

uden at være helt sikker, så kan man se at grafen er positiv fra (-uendelig) til (-1;3) og så er den negativ fra (-1;3) til (2;0) og så bliver grafen posetiv igen fra (2;0) til (+uendelig)

håber det gav mening. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2019 af PeterValberg

Her er en mulighed...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:IMG_20191114_120256.jpg

Skriv et svar til: En differentiabel funktion f opfylder følgende: f(-1)=3 og f(2)=-4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.