Matematik

Løs integralet

18. november 2019 af randombruger1337 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har brug for hjælp til løsningen af opgaven som er vedhæftet, gerne med alle mellemregning så jeg forstår det

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. november 2019 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} (i)&\int \left (1-e^{-3x}+e^{2x}-e^{-x} \right )\mathrm{d}x=x+\frac{1}{3}e^{-3x}+\frac{1}{2}e^{2x}+e^{-x}+k \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. november 2019 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} (ii)&\int \frac{e^{3x+1}+x^{-1}}{e} \mathrm{d}x=\frac{1}{3}\cdot e^{3x}+e^{-1}\cdot \ln(\left | x \right |)+k = &\frac{e^{-1}\cdot \left ( e^{3x+1}+3\cdot \ln(\left | x \right |) \right )}{3}+k \end{array}


Skriv et svar til: Løs integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.