Matematik

Binomialfordeling med et højest antal

20. november 2019 af Handelselev (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg sidder fast I følgende Opgave. Jeg ved, at det er formlen for binomialfordeling, som jeg skal have fat I, dog er jeg virkelig I tvivl, fordi at den formel som jeg har fundet, er for at finde ud af hvad sandsynligheden for præcist 20 success er, mens at opgavebeskrivelsen, siger at, jeg skal finde sandsynligheden for højest 20 successer.

Hvordan gør man dette?

Tak på forhånd.

Opgavebeskrivelsen er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2019 af peter lind

Du skal ikke bruge din formelsamling men dit CAS værktøj


Svar #3
20. november 2019 af Handelselev (Slettet)

#2

Du skal ikke bruge din formelsamling men dit CAS værktøj

Hvad skal jeg så gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2019 af SuneChr

P(X\leq 20)=\sum_{i=0}^{20}\binom{50}{i}\left ( \frac{45}{100} \right )^{i}\left ( \frac{55}{100} \right )^{50-i}


Svar #5
21. november 2019 af Handelselev (Slettet)

Jeg er stadig I tvivl om denne. 
En der kan hjælpe mig?


Svar #6
21. november 2019 af Handelselev (Slettet)

#4

P(X\leq 20)=\sum_{i=0}^{20}\binom{50}{i}\left ( \frac{45}{100} \right )^{i}\left ( \frac{55}{100} \right )^{50-i}

Hvordan skal dette forstås?


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2019 af peter lind

Det er ikke meningen at du skal bruge den formel. Det vil give et alt for stort regnearbejde med rige muligheder for fejl'

DU SKAL BRUGE DIT CAS VÆRKTØJ ELLER EVT ET STATISTIKPROGRAM, REGNEARK ELLER LIGNENDE Se #1


Svar #8
21. november 2019 af Handelselev (Slettet)

#7

Det er ikke meningen at du skal bruge den formel. Det vil give et alt for stort regnearbejde med rige muligheder for fejl'

DU SKAL BRUGE DIT CAS VÆRKTØJ ELLER EVT ET STATISTIKPROGRAM, REGNEARK ELLER LIGNENDE Se #1

Så tror jeg den fes ind. Tak habibi, fyrer en hurtig NormCdf for at løse det


Skriv et svar til: Binomialfordeling med et højest antal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.