Matematik

vis at ...den kan skrives sådan....

24. november 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

Nogen som har mod på dette (altså at vise at den kan skrives som ... , se vedhæftede fil


Svar #1
24. november 2019 af bokaj123

evt bare for p = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2019 af Anders521


Svar #3
24. november 2019 af bokaj123

Har faktisk set dem:) okay lad os sige p = 1 hvad sker der så med sumtegnet i lign (1) dvs. sumtegn nr 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2019 af Anders521

#3 

Hvis p = 1, så må sumtegnets øvre grænse være lig 0, da den i forvejen er sat til p -1. Formentlig gælder der, at  p > 1, idet den nedre grænse starter med 1, så p = 1 er ikke muligt.


Svar #5
24. november 2019 af bokaj123

det giver mening p=1 er ikke en mulgihed. Hvad så når man har to summationer efter hinanden - gamma = en sum og der står en sum foran. Lad os sige p = 2 


Skriv et svar til: vis at ...den kan skrives sådan....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.