Matematik

reducer det som kort som muligt.

26. november 2019 af UCK999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Reducer udtrykket

2a - 3b + 2 (a+b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2019 af OliverHviid

Gang ind i parentesen, dvs. 2(a+b)=2a+2b. Du har så:

2a-3b+2a+2b. Reducér så udtrykket yderligere.


Svar #2
26. november 2019 af UCK999 (Slettet)

er det så A + 5b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2019 af OliverHviid

Nej.

Du har 2a-3b+2a+2b, dvs. 2a+2a-3b+2b=4a-b

... hvordan fik du a+5b?


Svar #4
26. november 2019 af UCK999 (Slettet)

Bruh jeg ved ik, hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2019 af mathon

 2a-3b+2a+2b =( 2+2)a + (-3+2)b = 4a - b


Skriv et svar til: reducer det som kort som muligt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.