Matematik

Problemløsning Matematik

26. november 2019 af oscar1232 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvis en kasse er

H = 5m

B =4m

L = 3m

  

 Hvordan finder jeg så dens smalede overfladeareal m2


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2019 af janhaa

Oa = (5*4*2 + 5*3*2 + 4*3*2) m=94 m2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2019 af AMelev

Prøv at tegne kassen og sæt mål på.
Så kan du nok godt beregne areal af de enkelte flader.


Svar #3
26. november 2019 af oscar1232 (Slettet)

tak:)


Skriv et svar til: Problemløsning Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.