Matematik

Reducere udtrykket

28. november 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Har brug for lidt hjælp :)

Reducere udtrykket: T- K+(T+K)-2KT


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2019 af mathon

brug
              \small (a+b)^2=a^2+2ab+b^2


Svar #2
28. november 2019 af Danmark2018

Ja, men den forstår jeg ikke rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. november 2019 af mathon

Du kan jo altid benytte

              \small (a+b)^2=(a+b)\cdot (a+b)     (Folkeskolestof)


Svar #4
28. november 2019 af Danmark2018

Jeg forstår det stadig ikke, når der står  T......


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. november 2019 af mathon

x2 = x · x


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. november 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll} T^2-K^2+\left (T+K \right )^2-2KT\\\\ T^2-K^2+T^2+2KT+K^2-2KT\\\\ 2T^2 \end{array}


Svar #7
28. november 2019 af Danmark2018

Giver stykket så 2T?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#7

Giver stykket så 2T?

Ja


Skriv et svar til: Reducere udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.