Fysik

Afstand galakse

28. november 2019 af KFMK - Niveau: C-niveau

Læs: Ønsker at se mine tal indsat i formel og ikke kun formlen :-)

Har forsøgt med dette indlæg et par gange nu - jeg vil rigtig gerne hvis nogen kunne hjælpe mig igang. Ikke bare indsætte en formel, men vise mig hvordan mine tal skal sættes ind. 

Hvor langt væk er en galakse som bevæger sig med farten 4,5*105 m/s?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2019 af janhaa

v=H_o*D\\ \\ D=\frac{v}{H_o}=\frac{4,5*10^5}{H_o}

find Hubble constant, Ho

v=H_o*D\\ \\ D=\frac{v}{H_o}


Skriv et svar til: Afstand galakse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.