Fysik

bevægelse

01. december 2019 af mattiasnærd (Slettet) - Niveau: A-niveau

En flyttemand skubber en kasse op ad en skråning som vist på Figur 1. Flyttemanden påvirker hele tiden kassen med kraften F, kraften er parallel med underlaget og kassen er i stilstand ved skråningens begyndelse. 

h = 1,5 m , θ = 15° , μk = 0,2 , m = 50 kg , F = 240 N

a) Bestem kassens hastighed vha. bevægelsesligningen, når kassen er nået til toppen af skråningen. 

b) Hvor meget effekt afsætter flyttemanden i kassen på toppen af skråningen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2019 af Pyrros


Skriv et svar til: bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.