Matematik

Bestem P(X≤ 23)

02. december 2019 af Bygningsingeniør - Niveau: A-niveau

En stokastisk variabel X er nrmalfordelt med middelværdi 15 og spredning 4

a) Bestem P(X≤ 23)

ifølge formelsamligen som jeg også har vedhæftet, får jeg 

Φ2 , er så P(X≤ 23) bestemt


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2019 af janhaa

ja, korrekt:

P(X\leq 23)=\Phi(2)=0,9772


Svar #2
02. december 2019 af Bygningsingeniør

#1

ja, korrekt:

P(X\leq 23)=\Phi(2)=0,9772

mange tak, men hvordan kommer du frem til 0.9772, 

ps. jeg må ikke brug hjælpemidler 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. december 2019 af AMelev


Skriv et svar til: Bestem P(X≤ 23)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.