Matematik

3 problemer

03. december 2019 af saaaakiii (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg ligger og arbejder med en opgave i skolen, og jeg forstår ikke opgaverne, jeg ved heller ikke hvad man gør. en hjælpende hånd ville være fantastisk

opgaverne lyder 

stykke 323 c) :

hvis en graf i gennemsnit stiger med 1,2, når x øges med 1, og ender i punktet (35,500), hvor meget er y-værdien så i det punkt, hvor x = 5?

stykke 333:

den gennemsnitlige stigning for en bestemt funktion i intervallet [x1,x] er givet ved formlen s = 1/sqrt(x1)+sqrt(x), hvilket tal nærmer s sig til når x nærmer sig x1

stykke 349

linjen y= -4x+7 er tanget til y= x2-6x+8

b) hvor stor er forskellen mellem tangentens y-værdi og f(x), når x=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2019 af StoreNord

stykke 323 c)
                                    1.2=\frac{\Delta y}{\Delta x}=\frac{500-y_{0}}{35-5}             find y0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2019 af ringstedLC

En opgave pr. tråd, tak!

333: Der er måske lavet en tastefejl i #0. Vedhæft et billede istedet for at bruge tid på en forkert afskrift:

\begin{align*} s &= \frac{1}{\sqrt{x_1}}\;{\color{Red} \cdot}\;\sqrt{x} \\ s &= \frac{\sqrt{x}}{\sqrt{x_1}}\\ s &\rightarrow \;?\;,\;x_1\rightarrow x \end{align*}

349:

\begin{align*} \text{Forskel} &= \left | y(0)-f(0) \right | \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2019 af StoreNord

Nej. Ingen tastefejl i stykke 323 c.Skærmbillede fra 2019-12-03 20-32-40.png


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2019 af ringstedLC

#3: øhhh, jeg skriver 333.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2019 af StoreNord

Okay. Men det var jo ikke til at vide, når du bare skriver #0.


Skriv et svar til: 3 problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.