Matematik

Ligning

04. december 2019 af Remilys - Niveau: C-niveau

Hej, 

Hvordan løser man denne slags ligninger? 

x= 81 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af PeterValberg

Du skal benytte kvadratroden :-)

x^2=81

x=\pm\sqrt{81}

x=\pm9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. december 2019 af Remilys

Mange tak ! :) 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.