Matematik

matematik

05. december 2019 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Rensdyr A løber med 18 km/t og rensdyr B med 12km/t. de starter 15 km fra hinanden og løber direkte mod hinanden.

hvor langt har rensdyr A løbet, når de mødes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Har du et bud ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

y=d/t


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. december 2019 af PeterValberg

Lad rensdyr A starte i 0 kilometer og rensdyr B i 15 km

Du opstiller to ligninger med to ubekendte,
x som tiden, der løbes, i timer
y som afstanden fra A (0 km) i kilometer

A:   y = 18·x
B:   y = 15 - 12·x

Sæt ligningerne lig med hinanden og bestem x (det er den tid, der er løbet, når de mødes).
Indsæt denne værdi i A's ligning og bestem den tilbagelagte afstand

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2019 af PeterValberg

Fremover bør du følge anbefalingen i < betingelserne > for at anvende dette forum

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.