Matematik

Afledte funktion

06. december 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp 

Vedhæftet fil: test.PNG

Svar #1
06. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Er sikker på de to sidste 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2019 af janhaa

f'=4e^{4x+9}\\ \\ g'=3x^2*e^{-x}-x^3*e^{-x}


Svar #3
06. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

f(x)=4*e^4x+9


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2019 af janhaa

h'=\frac{\cos(x)*2^{-x}+\sin(x)*2^{-x}*\ln(2)}{2^{-2x}}=\cos(x)*2^x+\sin(x)*\ln(2)*2^x\\ \\h'=2^x(\cos(x)+\sin(x)*\ln(2))


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2019 af janhaa

i'(x)=\frac{-\sin(x)*x^2-\cos(x)*2x}{x^4}


Svar #6
06. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#4

h'=\frac{\cos(x)*2^{-x}+\sin(x)*2^{-x}*\ln(2)}{2^{-2x}}=\cos(x)*2^x+\sin(x)*\ln(2)*2^x\\ \\h'=2^x(\cos(x)+\sin(x)*\ln(2))

Du behøver ikke at vise mig svarne, havde styr på de to sidste var bare lige de første, men tak alligevel


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2019 af mathon

                                   \small \begin{array}{llll}i{\, {}}'(x)=\frac{-\sin(x)\cdot x^2-\cos(x)\cdot 2x}{x^4} \end{array}


Svar #8
06. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#7

                                   \small \begin{array}{llll}i{\, {}}'(x)=\frac{-\sin(x)\cdot x^2-\cos(x)\cdot 2x}{x^4} \end{array}

Du behøver ikke at vise mig svarne, havde styr på de to sidste var bare lige de første, men tak alligevel


Skriv et svar til: Afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.