Matematik

Beregn hvor mange tons sten der er fjernet.

07. december 2019 af IRCG - Niveau: 7. klasse

Har denne opgave for. (Tjek fil)

Jeg forstår overhovedet ikke opg 4.2 4.3 4.5

Jeg leder ikke efter svar, men hvordan man kommer til svaret. Aner overhovedet ikke hvordan jeg skal regne tingene ud.

Pls skriv tingene step by step.

Håber nogen vil hjælpe!

Vedhæftet fil: Hjælp.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2019 af janhaa

4.2) V = 63,16*2600 m3


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2019 af janhaa

4,3) m = 3000*V (kg)=...


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2019 af ringstedLC

4.5:

\begin{align*} Omk &= 2\pi r\cdot \frac{360^{\circ}-120^{\circ}}{{360}^{\circ}}+8.66\;(m) \\ &= 2\pi r\cdot \frac{2}{3}+8.66\;(m)\end{align*}


Skriv et svar til: Beregn hvor mange tons sten der er fjernet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.