Matematik

Hvad sker der fra trin 1 til 2? (bevis)

07. december 2019 af NadiaaaNK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!
Nogle der kan forklarer hvad der sker fra trin 1 til trin 2, altså hvorfor den første nummeriske parentes bliver lig med e^at?
(har vedhæftet billede)

Vedhæftet fil: Trin1 til 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2019 af peter lind

Det første led bliver eat. Det andet led er eat sat ud foran en parantes


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2019 af Anders521

#0 I bund og grund er der tale om en vektor. Der bestemmes afstanden længden for vektoren. Deri sker der en faktorisering og der gøres brug af "idiotformlen". I sidste ende fås eat


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2019 af Sveppalyf (Slettet)

De beregner længden af den første vektor.

√( (eat*cos(t))2 + (eat*sin(t))2 ) = 

eat * √( cos2(t) + sin2(t) ) =

eat * √( 1 ) = 

eat


Svar #5
07. december 2019 af NadiaaaNK (Slettet)

Tusind tak! Kan godt se det nu :)


Skriv et svar til: Hvad sker der fra trin 1 til 2? (bevis)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.