Matematik

Ligning for tangent

08. december 2019 af SebastianAsmir (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har siddet i en time nu, og kan stadig ikke få det til at give mening. En der vil hjælpe mig med at bestemme ligningen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2019 af janhaa

g=7^x\\ g(2)=7^2\\ g'(2)=7^2*\ln(7)\\ tangent:\\ y-7^2=7^2*\ln(7)(x-2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2019 af StoreNord

Nej.
Tangentens ligning er:                    y=f(x0)+f′(x0) ⋅ (x−x0)
                                                       y=  72  + 72*ln(7)*(x - 2)Skærmbillede fra 2019-12-08 18-01-40.png


Svar #3
08. december 2019 af SebastianAsmir (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen


Skriv et svar til: Ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.