Matematik

L

08. december 2019 af Iamgod69 - Niveau: B-niveau
Hvordan skulle man lavet det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2019 af Mathias7878

Netop en løsning kræver, at

d = b^2-4ac = 0

hvor

  a = 1 \ b = 6 \ c = k

Ingen løsning kræver, at 

 d = b^2-4ac < 0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2019 af AMelev

Du har sener lavet en ny tråd med præcis samme opgave, men nu er den pludselig avanceret fra B-niveau til A-niveau? Ved du ikke, hvilket niveau, du følger?

Hvis du vil have hjælp, så hold dig til reglerne for oprettelse af indlæg https://www.studieportalen.dk/information/terms/forumthread:
Oprettelse af indlæg
?•  Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.
?• Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.
?•   Opret ikke to indlæg om samme emne (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i).
 


Skriv et svar til: L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.