Matematik

geometri

09. december 2019 af hng90210 - Niveau: B-niveau

Nogen der vil forklare mig denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2019 af peter lind

a) Arealet af trekanten er determinanten af AB og AC se din formesamling side 12 formel 58


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2019 af janhaa

a)

AC = [-3, -1] og [AB] = [0, 1]

Area = 0,5|[-3, -1] x [0, 1]| = 3/2


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2019 af janhaa

b)

A(x)=\frac{1}{2}\begin{vmatrix} 0 & 4-x\\ -x & 2-x \end{vmatrix}=\frac{1}{2}|x(4-x)|\\ \\ A(x)=2x-\frac{1}{2}x^2\\ \\ A'(x)=2-x=0\\ x=2\\ A(2)=2


Svar #5
09. december 2019 af hng90210

#2

a) Arealet af trekanten er determinanten af AB og AC se din formesamling side 12 formel 58

Hvilke tal skal jeg bruge for at finde determinanterne?


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2019 af janhaa

#5
#2

a) Arealet af trekanten er determinanten af AB og AC se din formesamling side 12 formel 58

Hvilke tal skal jeg bruge for at finde determinanterne?

#3

a)

AC = [-3, -1] og [AB] = [0, 1]

Area = 0,5|[-3, -1] x [0, 1]| = 3/2


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.