Matematik

Hjælp! hvordan finder jeg randpunkter for D hvis første koordinat er 0?

11. december 2019 af Lucyzz (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Håber at der er nogen som kan hjælpe :)

I denne opgave betragtes funktionen:

f(x,y)=2xy-2x-2y+2,

of mængden

D =\left \{ (x,y)\epsilon \mathbb{R}^2:0\leq y\leq 4-3x^2 \right \}.

Der er 2 randpunkter for D hvis første koordinat er 0. Det ene er (0,0). Lad (0,y_1) være det andet. Angiv y_1

Skriv dit svar, et helt tal mellem 0 og 99.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2019 af mathon

      y1 = 4


Svar #2
11. december 2019 af Lucyzz (Slettet)

Hvordan løses du den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2019 af mathon

                \small \small \begin{array}{llll}\textbf{korrektion:}& 0\leq y\leq 4-3x^2&\textup{som for x=0 } \\\textup{giver:} \\\\& 0\leq y\leq 4 \\\\&y\in\left [ 0;4 \right ] \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp! hvordan finder jeg randpunkter for D hvis første koordinat er 0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.