Matematik

Rente opg

15. december 2019 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Nogle der kan finde ud af løse denne opg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2019 af ringstedLC

\begin{align*} K_n &= K_0\cdot (1+r)^n \\ 20000 &= K_0\cdot (1+0.04)^{10} \\ K_0 &=\;? \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll}&K_{0} = 20000\cdot 1.04^{-10} \end{array}


Svar #4
15. december 2019 af annekatrine57

Er svaret så K= 20000*1.04-10  eller  K0 = 20000*1.04-10 *(1+0.04)10


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. december 2019 af mathon

                    \small \small \begin{array}{lllll}&K_{0} = 20\, 000\cdot 1.04^{-10}= 13\, 511.28 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2019 af ringstedLC

fordi:

\begin{align*} 20000 &= K_0\cdot (1+0.04)^{10} \\ \frac{20000}{1.04^{10}} &= \frac{K_0\cdot 1.04^{10}}{1.04^{10}} \\ K_0 &= \frac{20000}{1.04^{10}}=20000\cdot 1.04^{-10} \end{align*}


Skriv et svar til: Rente opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.