Matematik

Opgave

15. december 2019 af Camilladamgaard1 - Niveau: C-niveau

Nogle der evt kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2019 af mathon

Der mangler begyndelsesoplysninger fra opgavens første del.


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. december 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. december 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}&y=44.4671\cdot 1.0287^x\\\\ 10b)&\textup{\aa lig v\ae kstrate:}&r=a-1= 1.0287-1 =0.0287\\\\ 10c)&\textup{fordoblingstid:}&T_2=\frac{\log(2)}{\log(1.0287)}\\\\10d)&\textup{Du har ikke}&\textup{oplyst begyndelses\aa r} \end{array}


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.