Fysik

Beregning af Acceleration

18. december 2019 af Twix2300 (Slettet) - Niveau: B-niveau

1) Har fået denn opgave som jeg slet ikke kan forstå hvad men skal gøre med :)

En bil med massen 600kg kører på en lige vej. På et tidspunkt kører bilen 25m/s men øger så hastigheden til 30m/s i løbet a tiden (Delta)t= 2,5 s

a - Beregn bilens acceleration

På et tidspunkt accelerer bilen med accelereationen a = 2,4m/s

b - Hvor stor er den resulterende kraft på bilen til dette tidspunkt

c - Hvad bliver bilens acceleration hvis den er påvirket af en resulterende raft på Fres = 1800N


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2019 af peter lind

a) a = Δv/Δt


Skriv et svar til: Beregning af Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.